02.06.16

Де взяти кошти для реалізації освітянcьких ініціатив?


проект
Ідей, планів, задумів у кожного керівника, вчителя або бібліотекаря - безліч. Реалізація освітянських ініціатив потребує фінансування. 
GoFundEd – це краудфандингова платформа для освітніх проектів, яка створена з метою допомогти освітянам створювати якісний навчальний досвід для своїх учнів. 
Підтримуючи ініціативи вчителів, GoFundEd покликаний сформувати спільноту новаторів, що самостійно впроваджують зміни у своєму класі чи школі.
Вчитель із кожного куточка країни має можливість опублікувати свій проект на GoFundEd. Доброчинці можуть підтримати фінансово або організаційно ті проекти, які, на їхню думку, заслуговують на довіру. 
Аби проект потрапив на платформу, він повинен відповідати кільком критеріям:
  • проект створює певну цінність для учнів та може масштабуватись (поширюватись на інші класи/школи й інші освітні інституції);
  • проект розвиває в учнів навички “ХХІ століття” – творчість, вміння працювати в команді, критичне мислення тощо);
  • проект є реалістичним у виконанні (має конкретну ціль, графік реалізації, метрики успішності).
  • GoFundEd – виступає свого роду “валідатором” проектів і при надходженні проекту на платформу, перевіряє проект на відповідність до цих критеріїв.
Знайомтесь із прикладами успішних проектів.
Створюйте власний проект на сайті: http://gofunded.org/ 

Потенційним інвестором вашого проекту може стати кожен, хто завітає на сайт. Тож залучайте до знайомства з проектом  батьків, колег, підприємців, керівників різних організацій. 




Немає коментарів:

Дописати коментар