13.11.16

Зустріч із дитячим письменником

Цьогоріч учні початкових класів почали вивчати творчість сучасних дитячих письменників. Для того, щоб ці зустрічі стали більш цікавими та позбавились своєї традиційності, пропонуємо Вам ознайомитись із деякими інтернет-проектами:
  • "Краща література юним читачам", скорочено – КЛЮЧ – таку назву має проект, присвячений дитячій літературі України.
Запитай письменникарубрика проекту КЛЮЧ, у якій читачі звертаються до письменників. Як звернутися до авторів? Надішліть своє запитання на електронну адресу Національної бібліотеки України для дітей (library@chl.kiev.ua) із позначкою «Запитай письменника» та чекайте на відповідь від улюбленого автора!
  • БараБука запрошує на зустріч із одним або кількома сучасними письменниками, які включені до оновленої програми «Літературного читання» в молодшій школі.
Для дітей нашого регіону доступна лише зустріч у форматі відеоконференції. Але, погодьтесь, організація подібної зустрічі стане дійсно революційною подією, а також  дуже цікавим та корисним досвідом у житті дітлахів. Проведення зустрічі передбачає оргвнесок. Подібний захід можна організувати не лише для молодших школярів.
Якщо інформація Вас зацікавила, заповніть  Google-форму "Зустрічі з дитячими авторами у школах"
  • Шпаргалка для вчителя: літературне читання 1–4 клас На допомогу вчителям та батькам, які дбають про якість літературної освіти дітей, БараБука зібрала важливі посилання: тут і загальний аналіз змін до програми «літературне читання», інформація про письменників та їхні твори, бібліографія, і навіть підказки, де можна знайти твори у відкритому доступі.

Немає коментарів:

Дописати коментар