06.07.17

МОН. Впровадження УДК в практику роботи бібліотек


МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

№ 929 від 26 червня 2017 року

Про впровадження Універсальної
десяткової класифікації в практику
роботи бібліотек


На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 22 березня 2017 р. № 177 «Пpo припинення використання Бібліотечно-бібліографічної класифікації та впровадження Універсальної десяткової класифікації» для організації фондів і довідково-пошукового апарату бібліотек за Універсальною десятковою класифікацією НАКАЗУЮ:

1. Забезпечити протягом 2017 року перехід на систематизацію документів за Універсальною десятковою класифікацією бібліотек:

1) наукових установ, вищих навчальних закладів, професійно-технічних навчальних закладів, які підпорядковані Міністерству освіти і науки;

2) інститутів післядипломної педагогічної освіти, органів управління освітою обласних та Київської міської державних адміністрацій та загальноосвітніх навчальних закладів.

2. Інституту модернізації змісту освіти (Завалевський Ю. І.) спільно з Державною науково-педагогічною бібліотекою України імені В. О. Сухомлинського (Березівська Л. Д., за згодою) забезпечити науково-методичний супровід переходу на систематизацію документів за Універсальною десятковою класифікацією.

3. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Міністр Лілія Гриневич

Немає коментарів:

Дописати коментар