15.01.16

Сервіс відкладеного читання

Потік інформації, яка є корисною, цікавою для нас у мережі, нескінченний. Все хочеться прочитати, передивитися, але ....  то доступ до Інтернету обмежений :((, то часу бракує,  та й взагалі, просто потрібно викроїти хвилини для себе та для родини. Мені, наприклад, часто щастить випадково натрапити на цікавий сайт чи статтю, що не стосується теми, над якою працюю. Одразу виникає почуття прикрої гіркоти, що часу на ознайомлення немає. Засмучуюсь, коли не вдається повернутися наступного дня до роботи з цікавим матеріалом, а через деякий час можу взагалі забути про нього.
Мабуть, саме для таких як я, створили розумні люди Pocket - сервіс відкладеного читання де ви можете зберігати статті, відео та зображення. Якщо колеги також мають підтримку у вигляді сервісу Pocket, то у вас є можливість ділитися посиланнями. Та найголовніше - це сервіс off-line, тобто відкладені статті ви можете читати пізніше, не маючи доступу до Інтернету. Більше інформації про сервіс отримайте тут:
Завантажити сервіс відкладеного читання можна за посиланнями:
P.S.  Запропонований мною сервіс не єдиний. Можливо, вас зацікавлять інші. Про деякі з них читаємо тут або за цим посиланням.

Немає коментарів:

Дописати коментар