06.06.16

Особиста сторінка вчителя


Цей інтернет-ресурс - новий інструмент комунікації вчителя і батьків в інтернеті. Ehomework - це особисті сторінки вчителів. Сайт створено з метою поліпшення співпраці педагога і батьків. Сьогодні існує велика кількість різноманітних сайтів, використовуючи які вчитель може оперативно передавати інформацію батькам. На жаль, такі сайти не спрямовані на вирішення саме навчальних питань, тому, на погляд засновників проекту, вони складні у використанні.

Переваги:
  • Вчитель отримує можливість оперативно та централізовано передавати інформацію батькам за допомогою простого інтерфейсу управління сторінкою. Досвід показує значне зменшення кількості дзвінків з питаннями про домашнє завдання, 100% проінформаваність батьків з будь-яких навчальних питань. Ви отримуєте можливість передати батькам і дітям дидактичні матеріали для кращого засвоєння матеріалу, для підготовки до контрольних робіт, завдання для дітей, які з певної причини пропустили заняття, і, навіть, передати завдання під час шкільного карантину, коли ви зазвичай втрачаєте контроль над навчальним процесом повністю.
  • Батьки отримують можливість дізнатися останні новини про події в школі та класі, дізнатися повне домашнє завдання та отримати матеріали, які необхідні для кращого засвоєння дітьми навчального матеріалу.

Посилання для ознайомлення: http://ehomework.com.ua/

Немає коментарів:

Дописати коментар