19.04.17

Інформатика. Інтернет на допомогу

ТЕСТИ З ІНФОРМАТИКИ Онлайн тестування з шкільного курсу інформатики
ОЛІМПІАДИ:
Центр підтримки та проведення олімпіад школярів з використанням можливостей INTERNET http://www.olymp.vinnica.ua/ Ресурс є складовою частиною проекту створення інформаційно-освітнього середовища Українb
Центр олімпіад школярів в Iнтернеті http://www.olymp.vinnica.ua/index_ua.php?lng=ua&cid=80
Програмуємо на С++, С#, Java ... Все про програмування
КОРИСНІ САЙТИ: 
  • Інформатика для всіх Сайт призначений для тих,  хто вивчає інформатику у школі, хто навчає інформатиці у школі, та для всіх тих, хто цікавиться інформатикою. На сторінках сайту ви знайдете матеріали на підтримку вивчення інформатики у 9-11 та 5-9 класах школи за підручниками авторського колективу Ривкінд Й.Я., Лисенко Т.І., Чернікова Л.А., Шакотько В.В.
  • Вивчаємо інформатику Сайт наповнений корисним матеріалом, який можна буде використовувати на уроках (плани-конспекти, презентації, інструкції до практичних робіт, наочності, тести), позакласних заходах, при підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання і т.д. На сайті ви також знайдете багато цікавого софту, який доцільно використовувати при проведенні уроків інформатики.
  • Творча лабораторія вчителя інформатики. Наведені на сайті матеріали можуть бути використані вчителями для самоосвіти та для роботи з учнями.
  • Все на урок інформатики Конспекти уроків, презентації, практичні та контрольні роботи
  • HelpInformatik.com Допомога інформатику. Ніщо не ціниться так дорого, як час. Не витрачайте його на розробку, пошук і створення того, що уже давно придумано іншими. Використовуйте готові матеріали, які звільнять Ваш час для життя!
  • Навчальні матеріали з інформатики Сайт присвячений інформатиці та інформаційним технологіям у всіх їх різновидах: від систем счислення до комп'ютерних мереж та телекомунікацій.
  • Методичний портал. Інформатика
  • Учителю інформатики Нові безкоштовні відеоуроки, тести, корисний досвід викладання інформатики, а також гарячі новини та унікальні пропозиції для вчителів інформатики, школярів та батьків (мова - російська).
  • Вивчаємо інформатику Сайт призначений для вчителів інформатики, учнів та всіх, не байдужих до освіти людей.
  • Інформатика для вчителя Сайт із потрібними матеріалами для учителів інформатики. Програми, презентації, розробки уроків та позакласних заходів з інформатики. Тут можна завантажити безкоштовно програми з інформатики, календарні плани, конспекти уроків з інформатики, програми зі спецкурсів інформатики, розробки виховних та позакласних заходів.
  • Всім⋅ppt На сайті ви знайдете: презентації, конспекти, відеоматеріали, фізкультхвилинки, відповіді до робочого зошита та багато іншого.
  • У країні Інформатика Блог Сторожинської С.М.
  • Блог інформатика 
  • Інформатика Програмування, інформаційно-комунікаційні технології, шкільна інформатика
Основи веб-дизайну Матеріали до уроків
ІТ-КНИГА традиційні та електронні підручники з інформаційних технологій http://itknyga.com.ua/index/onlajnovi_seredovishha_shkil/0-19
Дистанційне навчання інформатики
Бібліотека безкоштовних програм http://biblprog.org.ua/ru/ Безкоштовні програми для завантаження

Dreamprogs http://dreamprogs.net/ Широкий вибір програмного забезпечення.

Програми на http://freesoft.ru/ На сайті можна знайти і завантажити вільнорозповсюджувані програми

Програмні продукти http://svitinfo.com/book/structura/ Публікації з цього розділу на сайті Основи інформатики

BestFREE.ru  https://www.bestfree.ru/ Кращий безкоштовний софт - безкоштовні програми з інструкціями 

Немає коментарів:

Дописати коментар