11.12.16

Вибір професії. Корисний сервіс

Proforientator.info – це безоплатна допомога у виборі професії!

Колекція електронних освітніх ресурсів профорієнтаційної тематики, метою створення якої є зосередження в одному місці матеріалів, які можуть використовуватись у процесі професійної орієнтації та надання доступу до них.

На сьогодні в колекції, у розділі «Професії», розміщено майже тисячу матеріалів з описами спеціальностей і спеціалізацій, структурованих за алфавітним покажчиком та за типами відповідно до класифікації Є.О. Клімова: «людина – природа», «людина – людина», «людина – техніка», «людина – знакова система», «людина – художній образ». 

У розділі «Тести» розміщуються профорієнтаційні тести та посилання на сайти, на яких можна їх пройти в он-лайн режимі.

У розділі «Абітурієнту» розміщуються матеріали про ЗНО та вступну кампанію. Матеріалами цього розділу можна також скористатися для пошуку навчального закладу за обраною спеціальністю.

Розділ «Центри» наповнюється контактами всіх центрів зайнятості на території України та центрів оцінювання якості освіти.

Започатковано розділ «Патріоти», в якому пропонуються біографічні розповіді – дайджести про видатних діячів з України, які внесли значний вклад у різних галузях. Щедра талантами українська земля подарувала людству чудових співаків, композиторів, талановитих письменників, математиків, фізиків, біологів, …

Немає коментарів:

Дописати коментар