13.05.16

2016 рік - Рік англійської мови в Україні

рік англійської мови

2016 рік проголошено Роком англійської мови в Україні відповідним Указом Президента України № 641/2015 від 16.09.2015


Our Library supports the Year of English in Ukraine!
Наша бібліотека підтримує Рік англійської мови в Україні!

Українська бібліотечна асоціація, активно підтримуючи Рік англійської мови в Україні, надала методичні рекомендації, які допоможуть удосконалити діяльність бібліотек зі сприяння вивченню англійської мови.
Серед запропонованого - колекції посилань на якісні електронні ресурси з вивчення та викладання англійської мови представлені на сайтах Британської Ради в Україні і Державного Департаменту США. Ось деякі з них:
  • LearnEnglish Kids - це цікавий освітній веб-сайт з вивчення англійської мови для дітей від 5 до 12 років. Сайт пропонує онлайн-ігри для розвитку словникового запасу та граматики, різноманітні оповідання, відео та інші вправи для покращення рівня володіння мовою. LearnEnglish Kids містить сотні безкоштовних ресурсів, які можна роздрукувати, а також на веб-сайті є окремий розділ для батьків, що допоможе вивчати англійську з Вашими дітьми у позашкільний час. 
  • LearnEnglish Teens - Ви - тінейджер, що вивчає англійську мову? Чи, можливо, Ваші діти-підлітки вивчають англійську? Веб-сайт LearnEnglish Teens створений спеціально для підлітків від 13 до 17 років. На сайті можна знайти вправи для практики мови, поради до здачі екзаменів, допоміжні вправи для покращення граматики та словникового запасу, а також веселе відео, ігри та вікторини.
Якщо Ви просто пересічний громадянин, який бажає покращити або удосконалити свою англійську - більше інформації про безкоштовні онлайн-ресурси можете отримати на сайті Британської Ради:  http://www.britishcouncil.org.ua/year-of-english/online-resources. Можливо Вас також зацікавить сайт A E American English  - веб-сайт "Американська англійська" надає ресурси для викладання та вивчення англійської мови як іноземної, досліджуючи американську культуру. Вчителі, студенти знайдуть нові способи практикувати англійську та дізнатися більше про Сполучені Штати.

Немає коментарів:

Дописати коментар