14.05.16

Чернігівська ЦБС

Чернігівська районна центральна бібліотека. Не кожен мешканець селища є її читачем, але немає жодного чернігівця, який би не знав місця розташування бібліотеки. 
Вона - інформаційний та культурно-просвітницький центр нашого селища і району. Щорічно її читачами є понад 1300 жителів, фонд складає більше 45 тис. примірників книг і періодичних видань (районна бібліотека для дітей обслуговує понад 1100 читачів. Фонд налічує понад 17 тис. примірників книг і періодичних видань). З 2011 р. працює Інтернет-центр, обладнаний завдяки програмі "Бібліоміст". 
Чернігівська районна центральна бібліотека є головною бібліотекою Чернігівської ЦБС. Вона створена на базі районної бібліотеки для дорослих у 1976 році (цей рік для неї - ювілейний:-))), знаходиться на II поверсі приміщення, збудованого у 1965 році. 

Ви маєте можливість щодня знайомитись із діяльністю Чернігівської районної центральної бібліотеки, новинами, новими надходженнями та видавничою справою на сайті "Чернігівська ЦБС": http://chernigivkabibl.ucoz.ru/ .

Немає коментарів:

Дописати коментар