03.05.16

Цитата

... направду кожен наш учинок впливає на майбутнє, і не лише наше особисте. Ми ніколи не дізнаємося, що могло б трапитися, якби раптом за останні в гаманці гроші не придбали таку-то книгу, а потім, навіть не почитавши, подарували її комусь із знайомих. А раптом та книга ненароком вплинула на чиєсь нелегке рішення? А раптом хтось на війні вижив лише за рахунок того, що зачитався трохи довше і його, сидячого біля стіни, не помітив снайпер? Ніколи цього не знатимемо. Але, бачте, ми ж могли просто не купити книгу - бо в гаманці останнє.

Ірина Хомин. "Мрія про Леополіс"

Львів. Кава. Любов : збірка / укл. і передм. Н. Нікалео. - Х. : Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2016. - 272 с. Міст. авт.: Галина Вдовиченко, Наталія Гурницька, Вікторія Гранецька, Дара Корній, Леся Олендій, Ірина Хомин, Тетяна Белімова, Любов Долик, Ольга Деркачова, Ніка Нікалео.
ISBN 978-617-12-0094-4 (дод.наклад)
Щемливі оповідання від найкращих українських авторів! Ця книга - про
Львів. Про місто, яке хтось знає і любить, а хтось тільки відкриває для себе. Про вузькі вулички і затишні кав'ярні, про середньовічну бруківку і старовинні споруди... Про любов. Про життя. Про людей, які зустрічаються, розходяться, сподіваються, вірять, кохають, втрачають - і знову знаходять своє кохання...

Шановні читачі нашої бібліотеки. Не відмовляйте собі у задоволенні познайомитись із цією книгою. Знайти її можна у нашому буккроссинговому незвичному кошику.

Немає коментарів:

Дописати коментар